Wie zijn wij

Over Gerrit:

Gerrit van de Vegte is een trainer/coach in het oplossingsgericht werken.
Hij is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft ruim 35 jaar ervaring opgedaan o.a. als algemeen maatschappelijk, school- en bedrijfsmaatschappelijk werker en werken met vrijwilligers.

In de jaren negentig is hij het oplossingsgericht werken gaan bestuderen en heeft zich verder bekwaamd in het werken met kinderen en gezinnen binnen het oplossingsgericht werken. Hij geeft trainingen, lezingen en workshops en is werkzaam als zelfstandig gezinscoach in zijn eigen praktijk.

Zijn trainingsstijl bestaat uit enthousiasme, vakmanschap, humor en betrokkenheid.

Over Ineke:

Ineke ten Thije o.g. Boonkkamp is geregistreerd orthopedagoog generalist (NVO) en gedragstherapeut (VGCT), bekwaam in het oplossingsgericht werken. Zij heeft ervaring opgedaan als orthopedagoog binnen diverse settingen als het NIZW (nu het Nederlands Jeugdinstituut NJI), het voortgezet onderwijs, de jeugdzorg en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Ze werkt voornamelijk oplossingsgericht en heeft zich bekwaamd in het werken met kinderen en hun ouders / opvoeders thuis en op scholen. Zij werkt als zelfstandig hulpverlener in haar eigen praktijk. Haar stijl kenmerkt zich door betrokkenheid en enthousiasme.